"Втомилися відчувати себе рабами": Захоплений окупантами Алчевський меткомбінат зупинив роботу

Алчевський металургійний комбінат входив в «Індустріальний союз Донбасу», контроль над підприємством власник втратив восени 2017 року.

Алчевський металургійний комбінат, який знаходиться під контролем бойовиків квазіреспубліки «ЛНР», зупинив роботу, повідомляють Патріоти України.

Інформація про зупинку виробничих процесів на меткомбінаті потрапила в співтовариства Алчевська в соцмережах. Ці відомості підтвердив виданню представник омбудсмена на Донбасі Павло Лисянський. «На сьогодні вони призупинили роботу через непогашену заборгованість по заробітній платі на чинний час, а також борги, які залишилися з початку цього року», - стверджує Лисянський.
За його словами, з квітня на АМК почалася реорганізація - підприємство покинула компанія «Внешторгсервіс» українського бізнесмена-втікача Сергія Курченка. Їй на зміну прийшли представники угруповання «ЛНР», а комбінат «націоналізували».
Лисянський зазначив, що заборгованість перед працівниками накопичувалася на АМК ще із часів ВТС. Представник омбудсмена вважає, що «люди втомилися відчувати себе рабами, працюючи безоплатно». Алчевський металургійний комбінат входив в «Індустріальний союз Донбасу», контроль над підприємством власник втратив восени 2017 року.

Американський університет присвоїв коту за "видатні заслуги" докторський ступінь

неділя, 19 травень 2024, 10:00

Університет Вермонта присвоїв почесний ступінь "доктора" коту Максу, якого так люблять студенти. Про це у суботу, 18 травня, повідомляє видання Нuffpost. . Вказуэться, що кіт отримав ступінь за "полювання на мишей та популярність серед студентів". . ...

Банкомат не видав гроші через відключення світла: Українцям пояснили, що робити

неділя, 19 травень 2024, 9:59

В Україні під час відключень також перестають працювати банкомати і термінали, у результаті можуть виникнути ситуації, коли клієнт вже поповнив картку або кошти списались з рахунку, однак апарат не встиг видати готівку чи навпаки - зарахувати кошти. ....