"Втрачаємо найвідданіших синів України": У батальйоні "Вовки Да Вінчі" загинули п’ятеро бійців (фото)

«Вовки Да Вінчі» 1-й окремий механізований батальйон Сухопутних військ ЗС України повідомив про загибель п’яти воїнів, передають Патріоти України.

«В боях за нашу свободу ми втрачаємо найвідданіших синів України», — з таких слів починається повідомлення у телеграм-каналі батальйону «Вовки Да Вінчі» про втрату побратимів.

У 1-й ОМБ «Вовки Да Вінчі» зазначили, що ці Герої стали на захист Батьківщини та віддали їй найдорожче — своє життя. «Кожна загибель воїна — велика втрата для нації, кожна загибель Вовка — велика втрата для зграї. Памʼятаємо і мстимо! Честь, брати», — написала пресслужба.

"Під час виконання бойового завдання під Бахмутом загинув наш побратим — Давид «Вольт» Іщенко.
Під час виконання бойового завдання на Харківському напрямку загинули наші побратими — Володимир «Електрик» Паращишин,
Юрій «Кріс» Кріса,
Євген «Жека» Світличний,
Олексій «Тихий» Найда", - повідомила пресслужба.

Військові поширили фото загиблих побратимів-Героїв. «Кожна загибель воїна — велика втрата для нації, кожна загибель Вовка — велика втрата для зграї», — визнають військові.

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...