Втрачено час: Ольга Сумська розплакалася, говорячи про доньку (відео)

Ольга Сумська, схоже, "зламала" код молодості і краси, тому підтвердження - її молодий і квітучий зовнішній вигляд, передають Патріоти України.

Актриса – чудова господиня, вона часто ділиться рецептами з особистої кулінарної збірки, вчить готувати швидкі і корисні смачні вітамінні сніданки і складні святкові страви, але при цьому вона може похвалитися точеними формами. А ще Ольга - дружина, мама і бабуся.

Правда, зараз їй доводиться "надолужувати" втрачений колись час, у програмі "Зірковий шлях" на телеканалі "Україна" Ольга зізналася, що недодала любові старшої дочки, Антоніні Паперній, коли та була малою.

Ольга Сумська зі сльозами на очах вперше заговорила на цю тему: "За рахунок того, що я їздила на зйомки, Тоня недоотримала, можливо, материнської уваги. Це були дуже зворушливі моменти, коли вона мене чекала з гастролей, я тільки сьогодні розумію, як це було для неї...".

На запитання ведучої, чи не вимовляла вона матері пізніше своїх дитячих образ, Сумська зізналася, що досі відчуває це. Дуже шкода про втраченому часу, підтвердила Ольга, але зізналася, що сьогодні вона намагається надолужити згаяне.

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...