Втратила обличчя і зір через косметику: Як помилка перетворила життя дівчини на пекло (фото до і після)

У США 24-річна Марта Бустос осліпла після того, як сама приготувала мило і косметику в домашніх умовах та нанесла на обличчя. Під час процедури в очі потрапило приготована суміш, в якій був їдкий натрій. Дівчину з опіками доставили до лікарні, передають Патріоти України.

Лікарі провели кілька операцій, але зір так і не повернулося. За словами медиків, необхідна пересадка рогівки, і тоді можливо дівчина зможе знову бачити.

Складність ситуації в тому, що постраждала переїхала в Штати з Іспанії і вона не має медичної страховки. Для збору грошей на складну і дорогу операцію був організований збір коштів в мережі.

"Ми пішли за покупками, і я зустріла жінку, яка знала, що зі мною трапилося. Вона доторкнулася до моєї руки, і я почула співчуття в її голосі, що трохи засмутило мене. Але, з іншого боку, те, що багато людей, яких я навіть не знаю, підтримують мене, допомагає мені почувати себе не так самотньо в цій темряві", – поділилася Бустос.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...