"Втратила сором і совість": Російську співачку поставили на місце через жарт про блокадників (відео)

В Україні Ольга Бузова жартувала би про Голодомор?

Ольга Бузова. Фото: скріншот з відео.

Російський поет-пісняр Ілля Рєзнік поставив на місце співачку Ольгу Бузову, яка ляпнула нісенітницю щодо блокадників. Відповідний коментар він дав російському "П'ятому каналу", згадавши важкі роки молодості, які він провів у блокадному Ленінграді, передають Патріоти України.

"Ми пухли від голоду, а ви товариші Бузови, пухнете від грошей. Я не знаю, що можна порадити вам, щоб ви жили по-божому, по-людськи", – сказав поет.

Він наголосив, що шоу-бізнес деградує, а зірки втратили вже всякий "сором і совість". За його словами, якби Бузовій довелося в ті роки проживати на 125 грамів хліба на день, то вона б не ляпнула таку дурість. Більше того, Рєзнік заявив, що діти, перед якими він нещодавно виступав і показував їм блокадний музей, "не лизатимуть тарілки", а шануватимуть пам'ять ленінградців. "Бог вам суддя", – підсумував Рєзнік.

Тим часом, мати Бузової вирішила виправдати дочку "генами". "Її бабуся – блокадниця, вона розповідала їй все життя. Ми точно так само з татом любили вилизувати тарілки, і тато весь час жартував, що пережите передається в генах. Ми дійсно ні шматка хліба, ні крихти не залишали ніколи на тарілках. Тобто пережитий голод дійсно зберігається в генах поколіннями", – заявила вона.

Нагадаємо, Бузова вилизувала тарілку і заявила, що вона блокадниця. Це викликало гнів користувачів та голови товариства блокадників Центрального району СПб Ганни Йосипівни Павлової.

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...