Втратила власного чоловіка та гроші: Мати родини закохалася у "військового лікаря"

У Сінгапурі 40-річна мати трьох дітей була так закохана в чоловіка, з яким познайомилася в інтернеті, що відмовилася від своїх страхових полісів на суму понад 200 тисяч доларів і втратила чоловіка. "Коханець" з мережі стверджував, що він військовий лікар зі США, а зараз перебуває в лікарні й потребує лікування після поранення під час місії в Південному Судані. Про це повідомляє "Asia One", передають Патріоти України.

Чоловік жінки викрив її в романі та повідомив в поліцію про підозрілі грошові перекази. Правоохоронці почали переконувати ошукану закохану в тому, що вона має справу з шахраєм в мережі. Але та відмовлялася вірити їм.

Її чоловік виявив роман і повідомив про грошові перекази в поліцію. Але навіть коли поліцейські сказали їй, що її обманюють, вона відмовлялася вірити їм, поки не стало надто пізно. "Вона вірила, що коли її коханий одужає, він приїде в Сінгапур і подбає про неї і її дітей", — розповів співробітник відділу поліції з боротьби з шахрайством. Але за пару місяців її все-таки переконали.

Поліції вдалося відшкодувати 170 тисяч доларів збитків, заморозивши банківські рахунки, на які жінка переказувала гроші. "Вона зіткнулася не тільки з фінансовими втратами. Її чоловік сказав, що вони не змогли налагодити свої стосунки. Троє дітей теж постраждали", - кажуть правоохоронці.

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...