Втратив голос і має проблеми з мозком? Гуморист-путініст Петросян серйозно захворів

У росЗМІ знову активно обговорюють стан коміка-путініста Євгена Петросяна. З'явилася інформація про те, що він захрип і втратив голос. Зовсім недавно він звертався в лікарню, але заявив, що нічого серйозного - нібито планова здача аналізів, передають Патріоти України.

Деякі пропагандистські джерела повідомляють, що у 77-річного гумориста з'явилися серйозні проблеми з серцем, а через стрибок тиску у нього було запаморочення в голові, він впав і отримав черепно-мозкову травму.

Через це почали розвиватися й інші проблеми. Вже перебуваючи в лікарні Петросян захрип і втратив голос. Сам комік або його представники не коментували стан артиста.

Що Петросян говорив про війну в Україні

Російський гуморист підтримав кровопролиття, які відбуваються в нашій країні. Він часто на своїх виступах висловлюється на підтримку диктатора Путіна, який віддає накази про пуски ракет по мирних українських містах.

Більш того, Петросян заявляв, що якби був молодшим, то й сам пішов би на фронт. "Коли я дізнався про "спецоперацію" (так у Росії називають війну, - ред) негайно зателефонував керівництву телебачення і сказав, що якщо будуть фронтові бригади, я готовий записатися і поїхати, і виступати, і підтримувати дух наших бійців", - говорив пресі Петросян у 2022 році.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...