Втратив здатність говорити: Тяжкохворий пропагандист Кремля в'яне з кожним днем

Борис Корчевніков - російський пропагандист, який підтримав криваву війну в Україні. Кілька років тому глядачі помітили, що у чоловіка з'явилися якісь проблеми зі здоров'ям: він став повільно говорити, робити великі паузи між словами, а коли він слухав чиюсь розмову, було видно, наскільки він напружений. Пізніше в неофіційних джерелах з'явилася інформація про те, що у Корчевнікова нібито онкологія. Зараз росЗМІ повідомили, що лікування та важка операція, яку пропагандист переніс минулого року, не дали бажаного результату, передають Патріоти України.

На тлі хвороби у телеведучого змінилася міміка, а також погіршилася мова - тепер кожне слово дається йому дуже важко. Більш того, щоб хоч якось спілкуватися з оточуючим, Борис користується спеціальним приладом, схожим на слуховий апарат.

"Борису доводиться носити з собою пристрій, який розпізнає мову співрозмовника і виводить сказане ним на екран гаджета. Завдяки цьому чоловік спілкується не тільки з гостями студії свого шоу, а й зі знайомими", - повідомляють журналісти.

Хто такий Борис Корчевніков

Корчевніков - російський телеведучий і актор. Широкої популярності йому вдалося досягти завдяки серіалу "Кадети", а також програмі "Судьба человека".

Корчевніков відомий тим, що він підіграє російській пропаганді. Телеведучий з екранів віщає про те, що Путін - "великий лідер, який прийшов рятувати Україну". Знаменитість неодноразово бував на тимчасово окупованих територіях, підтримуючи загарбників і вбивць.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...