Втрутились впливові сили: Олімпійській чемпіонці повернули вкрадені медалі, додавши коробку цукерок і записку з вибаченнями

Олена Весніна

Зловмисники повернули знаменитій російській тенісистці, олімпійській чемпіонці Олені Весніній медалі, вкрадені близько двох тижнів тому з її заміського будинку в Підмосков'ї, повідомляє «Комсомольська правда — Краснодар», зазначають Патріоти України.

«Разом з нагородами залишили і коробку цукерок. Поклали також записку з вибаченнями. Але я її не бачив, зміст сказати не можу», — наводить видання слова джерела в поліції Московської області.

Повідомляється, що «добропорядні» грабіжники залишили олімпійські медалі, які здобула Весніна, на КПП в елітному селищі, де живе тенісистка.

Нагадаємо, що Олена Весніна, яка, до речі, народилася у Львові, стала жертвою пограбування, коли ходила з чоловіком на вечерю. У 35-річної спортсменки зламали сейф, вкрали коштовності і обидві медалі Олімпійських ігор — «золото» Ріо-2016 та «срібло» Токіо-2020.

Колишня перша ракетка світу в парному розряді Олена Весніна — олімпійська чемпіонка-2016 в парі з Катериною Макаровою, а також срібний призер Ігор-2020 у Токіо в міксті з Асланом Карацевим. Також вона триразова володарка титулів WTA в одиночному розряді і 19-разова чемпіонка турнірів WTA в парі. Крім того, на її рахунку перемоги в парному розряді на трьох змаганнях «Великого шолома» — «Ролан Гаррос"-2013, US Open-2014 і Уїмблдоні-2017. За свою кар'єру Весніна заробила понад 13 млн доларів призових.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...