Вуха навіть почервоніли від "спеки": У житловому комплексі в Києві спіймали на гарячому злодія (фото)

Місцеві мешканці зазначили, що злочинець вже не вперше намагається пограбувати квартири саме у "Комфорт Таун".

У Києві на гарячому спіймали квартирного злодія. Фото: "DTP KIEV CHAT".

6 квітня в Києві на гарячому спіймали квартирного злодія. Злочинець був затриманий на території житлового комплексу "Комфорт Таун". До цього він вже робив спроби зламу квартир в цьому комплексі. Фото злодія опубліковано в Telegram каналі "DTP KIEV CHAT", передають Патріоти України.

"Знайомтеся, це злодій! Сьогодні був спійманий нашим сусідом на території "Комфорт Таун". Намагався взламати квартиру. Вчора теж, але іншу. Спіймали на гарячому. Зараз його оформляє поліція", - йдеться в повідомленні.

Інші користувачі в коментарях звернули увагу на зовнішність злодія. "Так ловили, що сил на макіяж не залишилося". "Від спеки, або від сорому почервоніли навіть вуха", - пишуть коментатори.

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...