Вулиці перетворилися на річки: Популярні українські курорти затопили зливи (фото, відео)

Селище Кирилівка у Запорізькій області та село Залізний Порт на Херсонщині пішли під воду після сильних злив. У курортних населених пунктах затопило вулиці й бази відпочинку. Над ліквідацією наслідків негоди працювали рятувальники. Туристи поділилися кадрами із підтоплених курортів у соціальних мережах, передають Патріоти України.

За даними Укргідрометцентру, 7 серпня у Кирилівці пройшов сильний дощ та шквали до 20 метрів за секунду.

На відео в мережі можна помітити, що відпочивальників негода з курортів не прогнала, діти на надувних кругах плавали навіть у величезних калюжах.

У Залізному Порту вулиці перетворилися на річки

В управлінні ДСНС у Запорізькій області зазначили, що злива перетворила на річку Приморський бульвар. Там підтопило декілька домоволодінь. За допомогою мотопомп рятувальники відкачали близько 600 куб. м води.

Загалом на ліквідацію наслідків потопу від ДСНС залучали одну одиницю техніки, три мотопомпи й шестеро рятувальників.

У Кирилівці затопило приватні домогосподарства

Так само у воді після негоди опинилися й вулиці Залізного Порту. Там подекуди туристи добиралися до пляжу чи назад по щиколотки у воді.

Потоп у Кирилівці

"Хохлом називали часто": Легенда львівських Карпат" розповів про період кар'єри в Росії

понеділок, 29 квітень 2024, 14:30

Колишній гравець збірної України та львівських "Карпат" Ігор Худоб'як розповів про період своєї кар'єри у Росії, передають Патріоти України. "Звичайно, не хотілося їхати зі Львова, але склалася така ситуація в "Карпатах". Тоді у 2013 році всіх футболіс...

Чи чекають на Україну відключення світла або блекаути через російські обстріли: Шмигаль зробив заяву

понеділок, 29 квітень 2024, 14:26

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прокоментував, коли в Україні можуть статися масові відключення електроенергії через російські ракетні удари. Своєю думкою він поділився в ефірі телемарафону. "Це сенситивна інформація. Я би, звичайно, не хотів да...