Вулицю Пушкінську в Києві запропонували перейменувати в Асфальтовану: Активіст дотепно потролив Зеленського

Метро "Льва Толстого" пропонується перейменувати в метро Освітлене, а вулицю Московську - в Неважливу.

Висловлювання президента Зеленського з новорічного звернення про те, що «неважливо, як названа вулиця», поклали в основу жартівливої петиції, яка оприлюднена на сайті Київради. Її зареєстрував 2 січня активіст партії ВО «Свобода» Олександр Аронець, передають Патріоти України.

«З метою об'єднання суспільства, заради подолання відмінностей, щоб бути єдиною країною кожен день пропоную перейменувати вулицю Пушкінську в Києві на вулицю Асфальтовану. Метро "Льва Толстого" пропонується перейменувати в метро Освітлене. Вулицю Московську - в Неважливу. Немає різниці, тому такі назви топонімів повинні нас об'єднати», - йдеться в тексті петиції.
Аронець підтвердив на своїй сторінці в Facebook, що виступив з ініціативою після новорічного звернення Зеленського. Деякі з коментарів:

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...