Вусань вважав "босом" себе: Як цуценя марно намагалося прогнати кота із собачої лежанки (відео)

Найчастіше коти - пухнасті антистреси, готові підняти настрій своїм муркотінням. Але бувають і справжні шкоди, які вважають себе істинними королями. Вони можуть безпардонно вриватися в чужі домівки й почуватися там господарями, а можуть "віджимати" собачі лежанки, наприклад, як герой наступного відео, зазначають Патріоти України.

Кіт на прізвисько Спаркі думає, що він бос, тому спить там, де хоче. Хвостатий вважає, що м'яке ліжечко його друга Семмі йому краще підходить, і не встає навіть тоді, коли пес намагається силою його підняти. Власниця улюбленців зі США зняла кумедний момент, як цуценя намагається прогнати нахабного кота, але в нього нічого не виходить.

За словами хазяйки, Спаркі подобається думати, що він - собака. Він зустрічає людей біля дверей і клянчить різні смаколики. А Семмі - найтерплячіший пес на світі, але своїм ліжечком поступатися нікому не збирається, навіть пухнастому другові.

Одного разу жінка помітила, що кіт розлігся в ліжку собаки, проте песику це не сподобалося. Семмі щосили намагався скинути Спаркі з ліжка, але невблаганний кіт не збирався здаватися. Зрештою пес кинув цю ідею і перестав зганяти кота. Тоді вусатий зістрибнув і втік, а песик схопив своє ліжко зубами, пішов із ним та ліг.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...