Вусата красуня: Кішка стала зіркою мережі, бо вона схожа... на Супер Маріо (фото)

Кішка народилася із кумедною особливістю, і тепер завойовує серця тисячі людей. Власниця тваринки з унікальною зовнішністю ділиться фотографіями своєї улюблениці в соцмережі, повз які без посмішки пройти неможливо. Знайомтесь, це Мастаччолі – кішка з вусами. Сьогодні їй 1,4 роки і вона – нова зірка Instagram, зазначають Патріоти України.

Пухнаста не боїться камери і з радістю позує своїй господарці. Ви тільки погляньте на це дивовижне створіння. В інтерв'ю Bored Panda господиня вусатої розповіла, що знайшла кішку разом із її братами, коли вона була зовсім крихіткою. Малятко було єдиним, у кого були вуса.

"Мама Мостаччолі була крихітною дикою мікропантерою, яка мала дуже низьку вагу. Моя мама поливала свій сад, коли почула крик кошенят, тому вона поспішила зателефонувати мені. Пізніше я виявила, що всі четверо промокли. Я висушила їх і вичистила, і обманом заманила у величезну будку, щоб вони перебували під моїм наглядом і можна було про них дбати", - поділилася Наталі.

Дівчина не відразу помітила, що в кішечки були вуса, бо не хотіла чіпати їх у перші дні життя. Мостаччолі була дуже слабкою, тому господиня підгодовувала її. Тоді вона і помітила "родзинку". Наталі залишила унікальну кішку собі, а решту малюків розібрали інші люди.

Коли журналісти запитали дівчину, як їй вдається зробити так багато гарних кадрів, адже коти не дуже люблять позувати, вона відповіла: "Найкращий спосіб привернути увагу моєї вусатої дівчинки до зйомок - це назвати її ім'я або видати дивний звук, щоб вона подивилася. Моя фотоплівка заповнена сотнями фотографій, тому я можу вибрати навіть кілька хороших".

Можна приймати ставки, чи втече закордон: Екснардеп та фігурант гучної афери "Укрбуду" на 300 млн вийшов з-під домашнього арешту під сміхотворно заставу

середа, 1 травень 2024, 3:25

Чому людина, котру звинувачують у розкраданні сотен мільйонів гривень та спробі дати хабар у десятки мільйонів вийшла на волю під гарантії менше мільйона, запитання до прокурорів та суддів. Вищий антикорупційний суд відпустив екснардепа та колишнього к...

"Кілька разів на тиждень фіксуються спроби заходу": У ДПСУ розповіли, де найактивніші російські ДРГ

середа, 1 травень 2024, 1:45

Найактивніша діяльність російських диверсійно-розвідувальних груп наразі фіксується на Сумщині. Вони намагаються перетнути державний кордон України у межах області по кілька разів на тиждень, передають Патріоти України. . Про це в ефірі каналу "Ми – У...