Вважають потенційними дезертирами: Музикантів гурту KAZKA Мінкульт відмовився випускати за кордон

Міністерство культури скасовує дозволи виїзду за кордон навіть авторитетним артистам-чоловікам та їхнім гуртам.Так музикантів гурту KAZKA не випускають з країни, поскаржилася солістка Олександра Заріцька в Instagram.

Ще в листопаді гурт анонсував концерт у Великій Британії. У Лондоні вони повинні виступити 12 березня.

Вона нагадала, що є артисти, які завдяки Міністерству культури вже понад рік збирають по світу гроші на допомогу армії, розповідають про Україну на різних майданчиках, підтримують українців, які вимушено живуть не вдома. Зупиняти їхню культурну місію не можна.

"Сьогодні дуже важливо покарати винних, адже від цього залежить, чи зможуть, наприклад, мої хлопці виїхати завтра на благодійний концерт у Лондон, де наш виступ давно анонсований. Поки що їм відмовили", – зізналася Заріцька.

Вона додала, що впевнена, що українська культура переможе.

Страсна субота - наймістичніший день Великого посту: Що не можна робити в цей день

субота, 4 травень 2024, 5:00

У Вдень у Велику суботу в Храмі Гробу Господнього в Єрусалимі щороку очікують на сходження Благодатного Вогню, частки котрого.у наші часи швидко розповсюджуються православним світом. За день до Великодня християни східного обряду зустрінуть Велику, або...

Відомий спортсмен, а нині боєць спецпідрозділу СБУ Стаховський назвав головну перевагу росіян і що цьому протиставити

субота, 4 травень 2024, 4:15

Легенда тенісу в Україні Сергій Стаховський служить у лавах СБУ з 2023 року. Бувши на різних ділянках фронту та аналізуючи ситуацію, він сказав, у чому Росія переважає Україну. Про це він розповів в інтерв'ю "РБК-Україна", передають Патріоти України. З...