Вважали безвісти зниклим: Стало відомо про загибель морпіха з Харківщини

У Золочівській громаді Богодухівського району повідомили про загибель військового Івана Рогацького. Захисник загинув рік тому — 7 червня 2023 року, однак про його загибель стало відомо лише зараз, зазначають Патріоти України.

За інформацією Золочівської селищної ради, народився Іван Рогацький у 1988 році, жив і навчався у селі Мала Рогозянка. "Хлопець добре вчився, любив спорт, завжди був активним і закоханим у життя", — розповіли у селищній раді.

Іван долучився до Збройних сил України у січні минулого року, служив у складі морської піхоти гранатометником. Обороняв країну біля Одеси, потім перейшов на Донеччину. Загинув під час штурму біля селища Велика Новосілка у Волноваському районі Донецької області.

"Протягом року вважався зниклим безвісти, а сьогодні рідним надійшло страшне повідомлення... У захисника залишилися мама, тато, син", — зазначили у Золочівській селищній раді.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...