Ввірветься потужне похолодання: Синоптик попередила українців про різку зміну погоди та мокрий сніг

28 березня на заході, півночі та у більшості центральних областей України очікується різке похолодання та дощі з переходом у мокрий сніг. Про це синоптик Еспресо.TV Наталка Діденко написала у Telegram, передають Патріоти України.

За її словами, у вівторок на заході, півночі та у більшості центральних областей України очікується різка зміна погоди: похолодання, штормовий вітер та серйозні дощі з переходом у мокрий сніг. Можливе тимчасове утворення снігового покриву. На сході та південному сході 28 березня втримається тепла погода, проте надалі й там похолоднішає.

Допоки ж 27 березня повсюди буде тепло. Максимальна температура повітря становитиме +12… +18 градусів. Проте перші ознаки приходу іншої повітряної маси у понеділок проявляться у західних областях, +8… +13 градусів. Дощі пройдуть на сході та в західних областях, де можливий перехід дощу в мокрий сніг. На півночі, у центрі, на сході та півдні — без істотних опадів.

У Києві понеділок буде теплим, до +14 градусів. Опади малоймовірні. 28 березня у столиці також очікується різка зміна погоди — суттєве похолодання, дощ з переходом у мокрий сніг, сильний штормовий вітер.

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...