"Ви - вбивці!": Двох волонтерок висадили з автобуса через російський серіал (фото)

Ярина Чорногуз поверталася із похорону свого хлопця, який загинув на Донбасі...

Загиблий Микола Сорочук і Ярина Чорногуз. Фото: Фейсбук.

Українська волонтерка Ярина Чорногуз поскаржилася, що водій автобуса Busfor під час поїздки з Луцька до Києва відмовився вимикати російський серіал. Він погодився висадити Чорногуз і її подругу, також волонтерку, посеред дороги, "щоб далі дивитися в спокої російське кіно". Про це дівчина написала на своїй сторінці в Facebook 27 січня, передають Патріоти України.

Вона додала, що автобусом поверталася до столиці з Луцька з похорону свого хлопця Миколи Сорочука, який був убитий на Донбасі. "Коли я підійшла і чемно попросила вимкнути російський серіал, аргументуючи це тим, що я недавно повернулася із зони бойових дій, із лютого їду туди знову, і мені противно всю ніч слухати телепродукт окупантів, водій це зробити відмовився.

Ми почали наполягати далі, Настя включила камеру на телефоні, після чого водій почав вибивати телефон у неї з рук", – написала волонтерка.

Водій зажадав, щоб дівчата запитали інших пасажирів автобуса, чи вимикати серіал. "На нас почала кидатися якась жінка, яка їхала назад з Італії і їй байдуже, якою мовою, і ми вбивці, їздимо на війну, вона нас туди не посилала. Решта автобусу просто промовчала", – розповіла Чорногуз.

Вона додала, що ще перед початком поїздки водій грубіянив пасажирам і зажадав, щоб вони чекали транспорт за пів години до часу відправлення. В результаті він запізнився, але відмовився вибачитися.

У своєму наступному пості Чорногуз розповіла, що автостопом дісталася до Рівного. Вона також повідомила, що водія після прибуття до Києва "чекає теплий прийом".

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...