"Ви - вороги української держави": Митрополит Онуфрій вилаяв журналістів (відео)

Предстоятель Московської церкви митрополит Онуфрій заявив, що "5 канал" не працює на користь української держави, а навпаки - є ворогом України. Про це він сказав під час спілкування з журналістами, передають Патріоти України.


«Я маю до вас таке запитання: чому ви не працюєте на українську державу? Чого ви сюди прийшли? Ви не працюєте на українську державу. Ви – вороги української держави», – заявив митрополит.

Митрополит Онуфрій не став чекати на відповідь журналістки та відвернувся від неї, а потім пішов у супроводі вірян Московської церкви.

Інакше проблем буде багато! Названо бренди машин, які в жодному разі не варто "брати з рук"

неділя, 28 квітень 2024, 7:28

Купівля авто "з рук" може здатися вигідним рішенням, адже воно значно дешевше, ніж нове. Проте, важливо пам'ятати, що вживане авто - це завжди ризик, передають Патріоти України. Є деякі бренди та моделі авто, які мають проблеми з надійністю, тому їх кр...

Українці ризикують втратити до 50% пенсії: У чому причина і що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 6:50

Українські пенсіонери ризикують втратити від 20% до 50% виплат за рішенням суду. Це можливо у разі наявності боргів, які пенсіонер не в змозі погасити іншим чином. Про це йдеться у роз'ясненні Міністерства юстиції, передають Патріоти України. "Заходами...