"Ви бачили, як виглядає ангел, який спустився, щоб нас захищати?": У бою з окупантами загинула 19-річна студентка

У бою з рашистами загинула доброволиця, студентка Видавничо-поліграфічного інституту Київського політехнічного інституту імені Ігора Сікорського Олександра Анік’єва. Про це Кафедра технології поліграфічного виробництва повідомила на своїй фейсбук-сторінці, передають Патріоти України.

«З початком відкритої збройної агресії росії проти України Олександра пішла захищати Батьківщину зі зброєю в руках у лавах ТРО України, а згодом — у лавах ЗСУ.

Війна, принесена на нашу землю агресором, відбирає в нас кращих синів і дочок, рашистська наволоч намагається вкрасти в нас усе — минуле, сучасне, майбутнє; красу, мову, культуру й саме право існування на власній, Богом даній, українській землі. Олександра мріяла стати мисткинею книги, нести гармонію й красу у цей світ. Але сталося інакше: у свої 19 квітучих літ вона загинула, захищаючи свою Батьківщину як стрілець ЗСУ. Ми схиляємося перед її сміливістю й патріотизмом".

Мирослава Перевальська, викладачка живопису Олександри, визнає: загибла стала Вчителем, за великим рахунком, для всіх дорослих, бо показала життєвий приклад, який під силу одиницям.

«Ви бачили, як виглядає ангел, який спустився, щоб нас захищати?» — написала вона про свою студентку. - Вона народилась, щоб жити, щоб бути щасливою, коханою, творити прекрасне. Талановита й тендітна, ніжна та завжди усміхнена, такою я її пам"ятатиму… Я викладала у неї живопис, приймала вступні іспити, раділа всім її досягненням. Вона воїн світла! Її шлях — це світло, любов і сила. Ми вклоняємось тобі, дитя, пробач, що ми, дорослі, живі, а ти ні".

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...