"Ви борщ": Катерина Осадча насмішила першим селфі 1,5-річного сина, яке той запостив сам у її Instagram (фото)

Авторка проєкту "Пошук зниклик", ведуча Катерина Осадча трохи підняла настрій своїм шанувальникам, поділившись історією, яка сталася днями. Так, Катерина розповіла, що їхній з Юрієм Горбуновим молодший син Данило, поки мама не бачила, запостив у її фотоблогу своє перше селфі. Цей знімок з'явився у сторіз Осадчої в Instagram, повідомляють Патріоти України.

На фото видно голову малюка та вухо Осадчої. Певно, поки Катерина на хвилинку відволіклася, маленький Данило опановував телефон мами. І робив це достатньо вдало. Ба більше, 1,5-річний хлопчик навіть встигнув розмістити напис на кадрі і написав: "Ви борщ".

"Спеціально не придумаєш. А, головне, і напис розмістив, SMM-менеджер. Рік і п'ять", - прокоментувала витівку сина Осадча.

Катерина Осадча / © instagram.com/kosadcha

"Завдяки ним весь патріотизм вивітрився": Ексфутболіст газпромівського клубу несподівано наїхав на владу Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:08

Роман Широков, колишній футболіст пітерського Зеніта, спонсором якого є Газпром, заявив, що влада Росії в останні роки посприяла відсутності футбольного патріотизму у РФ. Широков заявив, що саме тому після кар'єри у Зеніті він спокійно грав за принципо...

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...