Ви будете дуже здивовані: Лікарі назвали найшкідливіші для чоловіків види спорту

Спорт корисний для будь-якої людини й медики постійно нагадують про те, що помірні фізичні навантаження потрібні в будь-якому віці. Однак, при виборі видів спорту, потрібно враховувати фізіологію, особливості та інші фактори. Медики назвали види спорту, які вбивають чоловіче здоров'я і знижують потенцію. Про це пише Mayfairclub, передають Патріоти України.

Велоспорт

Погана новина для любителів велосипедів – цей вид спорту найгірше впливає на потенцію чоловіка. Форма сидіння, навантаження і передавлювання – все це згубно впливає на організм.

  • Сидіння велосипеда вузьке і незручне, а тривале перебування на ньому порушує загальну циркуляцію крові в області малого таза.
  • В процесі їзди здавлювання піддається артерія, яка відповідає на наповнення кров'ю статевого члена.
  • Тривалі поїздки на велосипеді можуть спровокувати простатит і цистит. Одяг для велосипедистів зазвичай розрахована на захист від дощу і вітру, а не від холоду.
  • Також можливий парниковий ефект при занятті велоспортом у звичайному одязі. Перегрів для чоловічого здоров'я не менш шкідливий, ніж переохолодження.

В одному дослідженні Бостонського університету було доведено, що тривалі поїздки на велосипеді призводять до оніміння в області паху. А регулярні поїздки на тривалі відстані може порушити кровотік і це веде до порушень статевої функції.

Верхова їзда

Колись їзда на конях була необхідністю, оскільки це був єдиний транспорт. Зараз - це серйозний вид спорту. Але він також шкідливий для чоловічого здоров'я.

  • Сидіння в сідлі позначається на роботі судин в області паху.
  • Верхова їзда підвищує в рази ризик відриву тромбу.
  • Прискорене серцебиття під час верхової їзди з часом завдає непоправної шкоди серцевій системі.
  • При частій їзді на конях підвищується ризик розвитку урологічних захворювань і дисфункції ниркової системи.
  • Верхова їзда - травмонебезпечний спорт, який може привести до серйозних травм, пошкодження геніталій і хребта.

Веслування

Медики вважають, що такий спорт теж шкідливий, через те, що спортсмени знаходяться постійно в сидячому положенні. В процесі рухової активності залучені тільки плечові м'язи та торс. Область таза малорухлива і механізм негативного впливу на чоловічі статеві органи аналогічний постійному сидячому способу життя, коли немає активізації кровотоку в область геніталій.

Як підтвердити право на відстрочку через інвалідність дружини - роз’яснення юриста

четвер, 2 травень 2024, 14:56

Чоловіки, які мають дружину з інвалідністю III групи, можуть отримати відстрочку від мобілізації. Про те, як підтвердити це право, розповіла юристка Галина Токмач, передають Патріоти України. Правозахисниця пояснила, що мобілізаційним законом, який наб...

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...