Ви будете вражені! За таку дитячу машинку, куплену за 2,50, зараз дають 56 тисяч - передивіться ваші іграшки

Дитячу машинку, за яку в радянські часи просили 2 рублі 50 копійок, тепер можна продати за 56 тисяч гривень. Такий цікавий лот з'явився на сайті, що торгує різного роду антикваріатом, передають Патріоти України.

Йдеться про машинку "Запорожець Молоковоз", яку виробляли в СРСР у 1950-х роках. Власник раритетної іграшки каже, що це оригінальний екземпляр.

"Рідкісна іграшка. Без втручань. Не фарбована, прикрасить будь-яку колекцію", - підписаний лот. Спереду на капоті автомобіля викарбувано слово "Запорожець", а на цистерні - напис "Молоко".

Знаходиться машинка в Донецькій області і просять за неї 56 тисяч гривень (трохи більше 2 тисяч доларів).

Машинка виготовлена з металу, а покришки на колесах - гумові. На задній частині цистерни можна розглянути номер автомобіля, а також ціну: "2 руб. 50 коп."

Цікаво, що на цьому ж сайті Молоковоз, щоправда, відновлений вже продали майже за 20 тисяч гривень.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...