Ви будете здивовані! Демі Мур, Дженніфер Лопес і Том Круз: ТОП-7 зірок із бідних сімей (фото)

Складається враження, що голлівудські знаменитості завжди були багатими і народилися в сім'ях, які могли дозволити собі все, передають Патріоти України.

Але це не так. Деякі зірки світової величини в дитинстві не знали, чи зможуть накопичити на навчання в університеті й роками доношували старий одяг.

1. Том Круз

Актор народився в родині, де батько часто прикладав руку до виховання своїх чотирьох дітей і роздавав ляпаси. Через нестачу коштів Крузи часто переїжджали в пошуках роботи, тому Том змінив 15 шкіл у США й Канаді.

"Якщо щось йшло не так, він лупив нас. Навіть коли він був у доброму гуморі, і я був впевнений, що батько спокійний, він раптом відважував мені запотиличника", – поділився Круз спогадами про свого батька.

2. Демі Мур

Мати акторки залишилася сама ще під час вагітності Демі. Пізніше вона вийшла заміж знову, але вітчим був безробітний і постійно випивав. Мур довелося кинути навчання в школі, щоб піти заробляти в модельному бізнесі.

3. Сара Джессіка Паркер

Сара Джессіка Паркер народилася в багатодітній родині вчительки та далекобійника. В юності майбутня знаменитість навіть не могла мріяти про модні обновки, оскільки мамі, яка працювала, доводилося, крім Сари, годувати ще сімох дітей. За словами Паркер, їй і її сестрам купували по дві пари взуття на весь рік і по сукні не дорожчих від 99 центів. Також відомо, що батьки актриси не завжди встигали оплатити рахунки, і в будинку часом не було електрики.

4. Джим Керрі

Батько актора втратив роботу, коли Джиму було 15 років. Керрі довелося кинути школу, щоб допомагати родині. Він разом із двома старшими сестрами й братом заробляли дрібні гроші прибиранням. Після цього Керрі протягом 8 років працював на сталеливарному заводі Дофаско охоронцем.

5. Леонардо Ді Капріо

Дитинство одного з найбільш високооплачуваних акторів сучасності було далеко не райдужним. Річ у тому, що мама Лео важко працювала відразу на декількох роботах, щоб допомогти синові домогтися чогось у житті. Крім того, сім'я жила в досить небезпечному районі. Просто на їхній вулиці була "точка" з повіями, також там часто траплялися випадки крадіжок і насильства.

6. Дженніфер Лопес

Джей Ло виросла на одній із найнебезпечніших вулиць Бронкса в родині пуерториканців Гваделупе Родрігес і Девіда Лопеса. Вони жили в крихітній квартирі й бідували. Але, попри це, в родині панувала любов, і батьки заохочували заняття Дженніфер танцями та співом. Разом із двома рідними сестрами майбутня артистка часто влаштовувала домашні виступи для мами й тата.

7. Емінем

Дебора Метерс народила Емінема, коли їй було 17 років. Батько дитини покинув Дебору. Їй довелося їздити по штатах із малюком на руках у пошуках роботи. Коли Емінем став популярним, він припинив спілкування з матір'ю і почав висловлювати образу у своїх текстах.

Джерело: Обозреватель

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...