Ви будете здивовані, ефект вражає: Названо фрукт, який розгладжує у жінок зморшки на обличчі

Манго допомагає боротися з мімічними зморшками. Про це повідомили американські вчені після проведеного дослідження, передають Патріоти України.

Жінки, які з'їдали півгорня манго сорту Ataulfo 4 рази на тиждень, помітили зменшення зморшок на 23% через 2 місяці. Через 4 місяці результати показали 43% зниження зморшок.

У дослідженні брали участь 28 жінок після менопаузи з 2 і 3 типами шкіри за класифікацією Фіцпатріка. Їх розділили на дві групи, одна з яких їла по половині чашки манго чотири рази на тиждень протягом 4 місяців, а інша по 1,5 чашки манго. Глибину зморшок визначали за допомогою фотокамер з високою роздільною здатністю.

Серед хороших результатів з'ясувався і негативний момент. У тих жінок, які з'їдали по півтори чашки фрукта, мімічні зморшки збільшилися.

Поки вчені не знають справжньої причини їх появи, але припускають, що це через високий вміст цукру в манго. За словами дослідників, для визначення механізмів впливу манго на стан шкіри потрібні ще додаткові тести.

Чому виникають провали в пам'яті після розпивання спиртного: Вчені назвали причини

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:24

Вживання спиртного не тільки підвищує ризик померти від серцевого нападу та інших хвороб у довгостроковій перспективі, але й може спричиняти провали в пам'яті буквально на наступний ранок, передають Патріоти України. Група вчених з Університету Пенсіль...

Звільнена по обміну з лап Москви знаменита американська баскетболістка відверто розповіла про жахи російської в’язниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:15

Дворазова олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу з баскетболу Бріттні Грайнер заявила, що почувалася неповноцінною людиною в російській в’язниці, передає NV. . Дівчину заарештували в лютому 2022 року в аеропорту Шереметьєво за ввезення наркотичних ...