Ви будете здивовані: Як виглядають Дорофєєва, Каменських і Полякова насправді (фото)

Не всі українські зірки полюбляють показувати себе без макіяжу, зачіски й дорогого вбрання, ідеально дібраного стилістами. Тому вони намагаються приховати, який вигляд мають у реальному житті, передають Патріоти України.

Проте є ті, хто, навпаки, демонструє свої зіркові будні й вихідні без прикрашання, постаючи перед шанувальниками в незвичному амплуа звичайної жінки.

  • Настя Каменських

33-річна співачка Настя Каменських має чудовий вигляд, тому сміливо постить селфі та інші світлини, на яких сфотографована без мейку. Також вона веде TikTok, де часто розміщує відео з перевдяганнями до-після, знімаючи себе в піжамах і домашньому одязі, з розпатланим волоссям і з помітними зморшками. Проте це не відлякує її шанувальників, а навпаки. Адже вони розуміють, що їхній кумир – звичайна жінка, зі своїми проблемами та вадами, яка краще проведе вихідний у колі близьких, ніж поїде в клуб або дорогий ресторан.

  • Катя Осадча

Частіше за інших ділиться в мережі подробицями свого життя телеведуча Катя Осадча. Вона й раніше легко могла показати фото в Instagram, де позує без косметики, зараз же робить це регулярно. Обличчя програми "Світське життя" в житті зовсім не таке, як ми бачимо по телевізору. Осадча вдома перетворюється на люблячу дружину й маму, перевдягається в зручну розтягнуту футболку, зав'язує волосся і насолоджується розміреністю сімейного життя.

  • Надя Дорофєєва

Час після роботи та поза сценою співачка воліє проводити з коханим чоловіком Володимиром Дантесом. Міцні й теплі стосунки дозволяють Наді повністю відмежуватися від проблем і бути собою, без макіяжу, сексуального вбрання та підборів. На цих кадрах можна побачити, наскільки спокійний і щасливий вигляд у знаменитості, нехай навіть і з розпатланим волоссям, припухлим обличчям і в розтягнутій майці.

  • Маша Єфросиніна

Відома телеведуча також полюбляє вдома розслаблятися з чоловіком і не перейматися через зовнішній вигляд. Тому Маша не робить макіяж, часто ходить будинком у самому халаті й не укладає волосся, що в реальному житті робить її майже невпізнаваною для шанувальників.

  • Оля Полякова

Співачка любить епатажні наряди на сцені, яскравий макіяж і аксесуари. Однак, в соцмережах Полякова ділиться з шанувальниками частинкою особистого життя і публікує кадри без макіяжу. Так, вона навіть веде свій відеоблог, де показує, як доїть корів, садить город, читає дітям на ніч і т.д., всіляко демонструючи, що навіть будучи зіркою, дрібні радощі життя для неї мають великий сенс.

В Україні від 1 травня набувають чинності важливі зміни до ПДР: Що треба знати водіям

неділя, 28 квітень 2024, 12:30

В Україні набувають чинності нові положення Правил дорожнього руху. Згідно з ними, ближнє світло фар за містом залишається обов’язковим і після 1 травня. Відповідні зміни до ПДР були внесені постановою Кабміну №1105 від 20 жовтня 2023 року, передають ...

Щось готується? ПВК "Вагнер" скуповує в Узбекистані вантажні Іл-76 та переганяє до Африки

неділя, 28 квітень 2024, 12:28

Протягом останніх місяців ПВК "Вагнер" скуповує радянські важкі військово-транспортні літаки Іл-76, які десятки років перебували на зберіганні в Ташкенті, та переганяє їх до Центральноафриканської Республіки. Про це повідомляє Sota, передають Патріоти ...