Ви будете здивовані: Мама Полякової показала, як співачка виглядала 16 років тому (фото)

Мама української співачки Олі Полякової Світлана поділилася з шанувальниками архівним знімком, на якому показала, який мала вигляд артистка 16 років тому. Кадр був зроблений під час виписки з пологового будинку Полякової та її доньки Маші. Відповідне фото мама знаменитості опублікувала на сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Так, на знімку Полякова позувала в білосніжному вбранні і береті на голові, а на руках вона тримала свою новонароджену доньку Машу. Поруч з артисткою стояла її мама Світлана. "Забираю Машеньку з пологового будинку 16 років тому", – підписала кадр жінка.

Варто зазначити, що фанати співачки залишилися в захваті від архівного фото. Багато хто підкреслив, що Полякова ні краплі не змінилася за ці 16 років.

"Прекрасні дівчатка, ви не змінюєтеся", "Оля не змінилася взагалі", "Оля не змінилася! Тепер донечка наздогнала, як сестри", – пишуть люди в коментарях.

Нагадаємо, раніше Оля Полякова постала в новому зухвалому образі. Артистка позувала в атласному подовженому піджаку, чорних шкіряних ботфортах на високих підборах і коротких шортах.

Співачка зворушливо привітала свою дочку Марію з 16-річчям. Так, на своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, в якому побажала дівчинці найсвітлішого і доброго. А також додала, що вона щаслива, що у неї є така дочка.

"Люди занадто розслабились": Росіянин, який воює за Україну, розповів, що його розчаровує у цивільних українцях

четвер, 28 березень 2024, 19:28

Росіянин, який від 2014 року воює за Україну, боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів, що українцям потрібно знову стати єдиним цілим, як це було 2022 року, щоб перемогти Росію, передають Патріоти України. "Барсік" наголосив, що на початку війни ук...

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...