Ви будете здивовані! Названо найнещаснішу країну Європи в 2023 році - отримує це звання другий рік підряд

Щороку Євростат проводить дослідження, завдяки якому визначає найнещаснішу країну Європи. Другий рік поспіль цей статус отримує Болгарія.Це єдина країна Європи, індекс задоволення мешканців якої становить менше шести. Відповідну інформацію оприлюднило видання Metro, передають Патріоти України.

Протягом року Євростат просив європейців оцінити свою задоволеність життям за шкалою від 0 (дуже незадоволений) до 10 (дуже задоволений). Середній рівень задоволеності серед представників різних країн був вищим за 6. Утім, лише в Болгарії цей показник виявився нижчим – 5,6 із 10-ти.

І хоча Болгарія користується популярністю серед туристів завдяки своїм гірськолижним курортам, гарячим джерелам, чудовим чорноморським пляжам і дешевому пиву, самі болгари, вочевидь, невдоволені рівнем свого життя.

Утім, як зазначається в джерелі, "не все так похмуро". Болгарія має багату історію. Вона відома своїми монастирями, горами і навіть вином. Столиця країни, Софія, може похвалитися пам'ятками більш ніж 2000-річної історії.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...