Виноградні кісточки мають ряд корисних властивостей. Зокрема, виноград із кісточками рекомендується їсти людям, які страждають на захворювання серця. Крім того, цей продукт допомагає запобігати розвитку раку, передають Патріоти України.
Цей ефект мають антиоксиданти, що містяться в кісточках. Наприклад, у них присутній токоферол, захисна дія якого на організм поширюється проти клітинин раку молочної залози, шкіри або простати.
Виноградні кісточки також здатні зміцнювати кровоносні судини й очищати кров. Вони містять речовини, що активізують кровообіг, і через це корисні в боротьбі з випаданням волосся. Фахівці відзначають, що виноградні кісточки мають і протизапальні властивості, тому корисні в лікуванні коліту, гастриту, інфекцій сечовивідних шляхів і кишечника.
У Перу викрили католицького єпископа, який мав 17 таємних коханок, після того, як деякі з жінок дізналися одна про одну і мало не побилися. Про це написала The Times, передають Патріоти України. 51-річний Сіро Кіспе Лопес, єпископ міста Хулі в Перу, по...
У ніч проти четверга, 9 жовтня український супутник дистанційного зондування Землі Січ-2-30 (Січ-2-1) має зійти з орбіти. Про це повідомив незалежний аналітик космічних польотів Джозеф Реміс в соцмережі Х. За його прогнозом, сходження апарату з орбіти...