Виноградні кісточки мають ряд корисних властивостей. Зокрема, виноград із кісточками рекомендується їсти людям, які страждають на захворювання серця. Крім того, цей продукт допомагає запобігати розвитку раку, передають Патріоти України.
Цей ефект мають антиоксиданти, що містяться в кісточках. Наприклад, у них присутній токоферол, захисна дія якого на організм поширюється проти клітинин раку молочної залози, шкіри або простати.
Виноградні кісточки також здатні зміцнювати кровоносні судини й очищати кров. Вони містять речовини, що активізують кровообіг, і через це корисні в боротьбі з випаданням волосся. Фахівці відзначають, що виноградні кісточки мають і протизапальні властивості, тому корисні в лікуванні коліту, гастриту, інфекцій сечовивідних шляхів і кишечника.
У Черкасах чоловік не з'явився до територіального центру комплектування після отримання бойової повістки, бо йому так порадили колеги по роботі. Суд призначив обвинуваченому три роки в'язниці. Про це повідомляється у вироку Шполянського районного суду....
У Полтавській області чоловік відмовився від мобілізації, пояснюючи це тим, що має невелику вагу. Також він нарікав на "плутанину в датах", але суд покарав військовозобов'язаного громадянина за порушення законодавства. Про це йдеться у вироку, опубліко...