Ви будете здивовані: ТОП-5 передбачень найбагатшої людини у світі Джеффа Безоса, які здійнилися

Власник Amazon, Blue Origin і The Washington Post, найбагатша людина світу Джефф Безос передбачив 5 подій, які відбуваються зараз, передають Патріоти України.

1. Торгові центри помруть.

За словами Безоса, у торгівлі "виживуть" лише ті, хто може запропонувати більше, ніж просто покупки. Про це він говорив 20 років тому. Вже 2017-го його пророцтво почало збуватися: за даними Credit Suisse, в наступні 5 років мали закритися до 25% торгових центрів у США. А 2020 року через пандемію коронавірусу популярним став онлайн-шопінг.

2. Онлайн-магазини повністю замінять звичайні.

"Переважну частину придбаних вами товарів: харчові продукти, книги, засоби для чищення тощо - ви замовлятимете в мережі", - заявив Безос 1999 року. Він хотів створити місце, де люди зможуть знайти все та замовити онлайн. За словами Безоса, 3 найголовніші умови успіху – широкий асортимент, низькі ціни, швидка доставка.

3. Amazon збанкрутіє.

Безос пророчить своєму бізнесу банкрутство. Amazon відсвяткує 30-річчя в липні 2024-го.
"Якщо ви подивитесь на великі компанії, їх тривалість життя, як правило, становить 30 з гаком років", - прокоментував мільярдер.

4. Штучний інтелект стане всюдисущим.

Про це Безос говорив 20 років тому, а вже зараз онлайн-покупки робляться за допомогою спеціального додатка, нейромереж та камер з розпізнаванням обличчя.
"Найцікавіше в машинному навчанні, на відміну від безлічі інших технологій, - те, наскільки воно буде усепроникне", - зазначив Безос.

5. Персоналізована реклама – це майбутнє.

Мільярдер вважав, що реклама для кожного буде індивідуальна. Ще 20 років тому Безос робив ставки на збір інформації історії пошуку, хоча ніхто ще таким не займався.

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...

"Бачу ціль, йду до неї": У газеті ТрО опублікували пінап напівоголеної жінки (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:01

У газеті Командування Сил ТрО "Спротив" розмістили малюнок у стилі пінап. На зображенні оголена жінка тримає зброю, а зверху підпис – "бачу ціль, йду до неї". На малюнок звернула увагу військовослужбовиця Аліна Сарнацька у соцмережі Х, передають Патріо...