Ви будете здивовані. Ці зірки заробляли мільйони і стали жебраками: ТОП знаменитостей, які втратили все (фото)

Слава деяких голлівудських зірок була неймовірною, проте зараз вони стали жебраками. Навряд чи хтось зі знаменитостей замислювався над тим, що отримавши популярність, можна втратити все однієї миті, передають Патріоти України.

Найкращі ролі, дорогі авто, величезні особняки й світове визнання можуть бути безповоротно втрачені.

Майкл Джексон

Всесвітньовідомий попспівак і король естради Майкл Джексон на піку слави витрачав 30 млн доларів на рік. Зірка став банкрутом і після смерті залишив борги розміром 374 млн доларів.

Лоні Вілсон

Ексдружина голлівудського актора Джеремі Джексона й модель Лоні Вілсон збирає сміття у Лос-Анджелесі. Колись зірка сяяла на обкладинках глянцю. Скандальне розлучення та нервовий зрив змусили дівчину піти "бомжувати" вулицями. Лоні зізнається, що будучи безхатьком і в багні, вона захищається від потенційного насильства, яке раніше було в її житті з боку чоловіка.

Кріс Такер

Зірка бойовиків Кріс Такер перестав зніматися в кінофільмах і втратив мільйонний дохід. Продюсери не беруть актора на ролі через його одноманітність у кадрі. Зараз Такер опинився за межею бідності, він видалив акаунти в соцмережах і не контактує з шанувальниками.

Тоні Брекстон

П'ятиразова володарка "Греммі" Тоні Брекстон двічі ставала банкрутом і зараз має борги більш як 50 млн доларів. Співачка збудувала великий будинок, на який витратила майже всі гроші. Лейбл зірки розірвав із нею контракт, а згодом Брекстон захворіла й була змушена взяти велику позику.

Ліндсі Лохан

Акторка Ліндсі Лохан після фільму "Погані дівчата" здобула славу й почала заробляти шалені гонорари. На вістрі популярності зірка перестала зніматися в кіно, тому що вживала заборонені препарати. Зараз Лохан має величезні борги і в соцмережах пише, що хоче знову повернутися в Голлівуд.

Джерело: Обозреватель

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...