Ви будете здивовані: Влад Яма показав архівне фото із зачіскою та монобровою

Відомий український хореограф, суддя "Танців з зірками" Влад Яма показав архівний кадр з юності. На ньому в артиста видно розкішну шевелюру і густі брови, передають Патріоти України.

Відповідний знімок Яма опублікував в особистих Instagram-stories. Зірка позував на портретному фото в коричневому піджаку та білій сорочці. Свій образ він доповнив краваткою. "Я не соромлюся свого минулого", – прокоментував публікацію хореограф.

Влад Яма – український танцюрист, а також суддя телевізійних прєктів "Танцюють всі!", "Україна має талант", "Танці з зірками", "Модель XL", "Ліга Сміху". Популярність отримав після участі в шоу "Танці з зірками", куди у 2004 році його запросили стати партнером Наталії Могилевської.


Можна загадувати бажання: На Великдень у небі над Землею пройде найінтенсивніший зорепад століття

п’ятниця, 3 травень 2024, 18:56

Якщо ви коли-небудь хотіли спостерігати, як уламки комети Галлея перетинають верхні шари атмосфери Землі, цей тиждень - ваш шанс.Метеорний дощ (зорепад) Ета-Аквариди буде найбільш насиченим до 10 травня, а пік шоу припаде на передсвітанковий час 5 трав...

Врятувати не вдалося: У Луцьку через отруєння невідомою речовиною помер 2-річний хлопчик

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:30

Правоохоронці розслідують смерть дворічної дитини у Луцьку. Попередньо відомо, що хлопчик помер він отруєння невідомою речовиною, передають Патріоти України. Що відомо про смерть дитини. Так, інформація про смерть 2-річного хлопчика у Луцьку надійшла п...