"Ви дешево продаєтеся, як дешева повія!": Данилюк і нардеп Шевченко влаштували скандал у прямому ефірі

Співзасновник Центру національної стійкості та розвитку, колишній секретар Ради нацбезпеки і оборони України, ексміністр фінансів Олександр Данилюк і виключений із фракції "Слуга народу" народний депутат Євген Шевченко 28 липня влаштували перепалку в ефірі телеканала "Україна 24".
У студії обговорювали російський газопровід "Північний потік-2" і заходи, яких Україна може вжити у зв'язку з його добудовою для гарантування власної безпеки, передають Патріоти України.

Шевченко заявив, що два роки тому пропонував будівництво спільного газопроводу з Туркменістаном, "щоб Туркменістан і Азербайджан дали нам можливість через Чорне море провести свою трубу". На його думку, "якщо Україна готова стати адвокатом Туркменістану", то отримає дешевий газ і не буде залежною від Росії.

Данилюк зазначив, що чує цю ідею не вперше, і переговори з Туркменістаном ввідбувалися. "Що зробила Росія – вони законтрактувала весь газ Туркменістану. Повністю. Потім були аварії на газопроводах... Росія не дасть працювати з Туркменістаном, вони ніколи цей проєкт не дадуть реалізувати", – упевнений ексміністр фінансів.

Він також підкреслив: щоб імпортувати газ, його потрібно мати можливість прийняти, а в Україні, за його словами, для цього немає потрібних потужностей

"Ось сидить і говорить, бреше всім нахабно в очі! Я знаю, у чому ви збрехали, я зараз розповім. Россія з 2015-го до 2019 року в бан поставила туркменський газ, відмовилася повністю його купувати... До того, як Росія втрутилася, там добували 120 м³ газу, зараз там половину складів законсервовано, добувають 40 м³ газу", – заявив у відповідь Шевченко. Нардеп звинуватив п'ятого президента Петра Порошенка, у часи якого Данилюк був міністром, у "поганій дипломатії", а самого Данилюка – у брехні.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...