"Ви думаєте, що ви там за**алися, а у вас - курорт": Військовий розкритикував "втомлених війною" українців (відео)

Кирило Верес / © скриншот з відео

Командир підрозділу К2 54-ї ОМБр Кирило Верес звернувся до українців у тилу, які "втомились від війни". Він закликав звернути увагу на військових, які на фронті та наголосив, що у тилу все спокійно. Відео на своєму телеграм-каналі опублікував голова Центру протидії дезінформації РНБО Андрій Коваленко, передають Патріоти України.

Український захисник наголосив, що цивільні у тилу живуть відносно спокійним життям, тоді як на фронті все набагато складніше. "Комбат К2. Записуємо мотивуюче відео. Перше - передаю усім вітання. А по-друге, якщо ви думаєте, що ви там за**алися, то подивіться у мої очі. Оце я за**ався, а у вас ще там курорт і можна відпочити. Так що всіх вітаю, тільки вперед", - сказав військовий.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...