"Ви кому нас віддаєте?": Зворушлива історія про підлітків з Донбасу

Дівчина із братом живуть усього в чотирьох кілометрах від позицій окупантів.

Відомий український волонтер Тім Златкін розповів про розмову з 17-річною дівчиною, яка живе з братом на території окупованого Донбасу. Про це волонтер написав на своїй своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Вона запитала його про подарунки, які Златкін раніше дарував їй, з якою метою вони були. "Ви мені дарували українські книги, пам'ятаєте? Привозили нам подарунки з Києва. Навіщо? Щоб віддати бандитам? Військові наші кажуть, що скоро їх будуть відводити. Кому нас віддаєте?" – поцікавився підліток.

На що волонтер пообіцяв, що нікому її не віддасть і її брата теж, але поцікавився у користувачів мережі: "І що мені на це відповісти? Дівчинці 17 років. Живе в чотирьох кілометраx від сепарськиx позицій. Куди мені її везти?.. З братиком. Годувати Штайнмаєром? Думаєте, вона одна така?".

Інтернет-користувачі перейнялися несамовитою історією.


Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...