"Ви, козли, думали, що нас переможете? А фігу!": Безстрашна українська бабуся з Херсонщини підкорила іноземців (відео)

Рішучість і непохитність українського народу на тлі всіх жахів війни, розв’язаної проти нього росіянами, продовжує вражати іноземців. У соцмережах набирає популярність відео з літньою мешканкою Херсонської області, яка спокійно позує поруч з ракетою РСЗВ окупантів, передають Патріоти України.

«Ви, козли, думали, що нас побідете? А фігу! Дивіться на свою дурну ракету», — звернулася вона до російських загарбників, які скоюють воєнні злочини, обстрілюючи житлові райони з мирним населенням.

Така безстрашність бабусі не залишила байдужим як самих українців, так і іноземних користувачів соцмереж, які захопилися силою її духу.

«Яка мила жінка!».

«Давай, бабусю! Давай!».

«Мені подобається ця жінка. Нехай вона залишиться у безпеці».

«Оце дух!».

«Українські бабусі нагадують мені моїх італійських бабусь».

«Їм доводиться через багато пройти, і вони просто чудові люди. Люблю цих українців!».

«Мені подобається ця жінка! Має серце воїна. Хай зберігає її Бог, щоб вона могла відсвяткувати перемогу України».


"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...