"Ви лякаєте людей": В Одесі охоронець вигнав із торгового центру дівчину-інваліда (відео)

В Одесі охоронець торгового центру вигнав з будівлі дівчину з ДЦП через те, що вона нібито "лякає людей". Розмова дівчини з охоронцем потрапила на відео, передають Патріоти України.

На ньому можна почути, як дівчина просить охоронця пояснити, чому її вигнали з центру. Той відповідає, що вона голосно кричить і лякає людей. За його словами, дівчина нібито налякала продавчиню. Він радить їй приходити в ТЦ з батьками.

У відповідь дівчина запитує, де написано, що вона має відвідувати магазин із батьками: "У вас є такий документ?" "Розумієте, ви лякаєте людей. Люди не розуміють, що ви хочете. Навіть я не розумію, що ви хочете. Люди попросили, щоб ви не заважали", - сказав чоловік.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...