"Ви не знаєте нічого": Вихователька з досвідом розказала, чому ніколи не віддасть свого малюка у дитсадок

Колишня вихователька Хізер заявила, що ніколи не віддасть свою дитину у дитячий садок. Жінка детально пояснила принципову позицію, перераховуючи всі плюси та мінуси, на своїй сторінці в TikTok, передають Патріоти України.

Спершу Хізер заговорила про переваги ясел, зокрема зазначила, що вони дозволяють батькам заощадити багато часу для розв'язання робочих питань, а також допомагають малюкам стати більш незалежними та самостійними.

"Самостійність дітей, які ходять у ясла, просто зашкалює, і це відчувається відразу, щойно вони переступають поріг закладу", – пояснює колишня працівниця дитячого садка.

Серед інших плюсів британка згадує про спілкування й налагодження зв’язків з іншими дітьми, зміцнення імунної системи, навчання й набуття нового досвіду.

Далі жінка перейшла до недоліків, які стали для неї вирішальними. Насамперед її дуже хвилює те, що батьки особисто не знають працівників, які доглядають за дітьми. Також ви не можете вплинути на те, які саме діти гратимуться з вашим чадом.

"Окрім підтвердженої та перевіреної кваліфікації, ви нічого не знаєте про вихователів: що це за персонажі, як вони висловлюються, як вчиняють в тих чи інших обставинах й таке інше", – додає молода мати.

Розповідаючи про інші мінуси, Хізер згадує про незручний графік роботи подібних закладів. До того ж батьків часто штрафують, якщо вони затримуються на роботі й не вчасно забирають своїх малюків додому.

Разом з тим, колишня вихователька цілком усвідомлює, що далеко не всі можуть собі дозволити самостійно займатися доглядом за дітьми, тож не засуджує тих, хто користується послугами дошкільних закладів.

"Деякі намагаються вирішити питання кардинально": В Україні назвали головні складнощі з пошуком ухилянтів

понеділок, 20 травень 2024, 12:44

Українським правоохоронцям вкрай рідко вдається відшукати серед військовозобов’язаних громадян тих, хто ухиляється від мобілізації. Адже деякі чоловіки намагаються вирішити питання кардинально – тікають за кордон. Про це в розмові з OBOZ.UA розповіли у...

Деякі українці мають право на дострокові пенсії: Хто може отримати і за яких умов

понеділок, 20 травень 2024, 12:25

Багатодітні матері, які виховали п'ятьох або більше дітей до шестирічного віку, можуть отримати дострокову пенсію в 50 років за наявності 15 років страхового стажу. Батьки за тих самих умов можуть претендувати на пенсію в 55 років з 20 роками стажу. Пр...