"Ви робите найбільшу помилку": Російський офіцер закликав військових РФ переходити воювати на бік України (відео)

Командир одного з підрозділів легіону "Свобода Росії", що воює на боці Збройних сил України, звернувся до російських військовослужбовців з закликом переходити зі зброєю в руках на бік України. Відеозвернення з’явилось на сторінці Головного управління розвідки України, передають Патріоти України.

"24 лютого я і моя рота зайшли на територію незалежної України, виконуючи злочинний наказ диктатора Путіна. Я зрозумів, що ми зайшли сюди очевидно не з благими намірами, нас тут ніхто не чекав із квітами, а навпаки – нас відганяли і називали фашистами. Товариші військові, виконуючи злочинний наказ Путіна, ви здійснюєте найбільшу помилку. 27 лютого за допомогою співробітників СБУ я і моя рота перейшли на бік України з метою справді захистити народ від фашистів. У вас іще є можливість припинити безчинства", - заявив російський військовий.

Росіянам дозволили створити окремий підрозділ "Свобода Росії". "Ми вже виконуємо завдання разом з нашими братами-білорусами та українцями. Брати, я закликаю вас прокинутися: вступайте у наші лави, приєднуйтеся до легіону "Свобода Росії".

Американку та українця арештували в США за допомогу КНДР - Reuters

п’ятниця, 17 травень 2024, 20:01

Американська прокуратура оголосила про арешт американки, українця та низці громадян інших країн, які допомагали пов’язаним із Північною Кореєю ІТ-працівникам, що видавали себе за американців, отримати віддалену роботу в сотнях компаній США. Про це пові...

Начальник ТЦК у Каневі прийшов познайомитися з депутатами міськради й роздав їм повістки (відео)

п’ятниця, 17 травень 2024, 19:30

У четвер, 16 травня, у Каневі начальник Другого відділу Черкаського ТЦК та СП підполковник Роман Богдан прийшов познайомитися з депутатами міської ради та вручив їм повістки. Про це повідомляє місцеве медіа, передають Патріоти України. Згодом відео із ...