"Ви щасливі, пречістії зорі": Тіна Кароль вразила чуттєвим прочитанням вірша Лесі Українки (відео)

Українська співачка, актриса і телеведуча Тіна Кароль прочитала вірш поетеси Лесі Українки на честь її дня народження, яке буде 25 лютого. Так, на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала кілька сторіз, в яких продемонструвала чуттєве і пронизливе виконання вірша "Ви щасливі, пречістії зорі ...", , передають Патріоти України.

"Ви щасливі, пречістії зорі,

Ваші Промені – ваша розмова;

Якби я Ваші Промені мала,

я б Ніколи не Мовила слова", – з цих рядків починається відомий український вірш.

Тіна Кароль змогла дуже емоційно передати сенс і настрій, які заклала в цю роботу автор. Під час того, як знаменитість читає вірш, на фоні також грає спокійна мелодійна музика, що робить виконання ще яскравішим.

Відзначимо, що в цьому році 25 лютого виповнюється 150 років від дня народження легендарної української поетеси Лесі Українки. Вона надихнула становлення українського визвольного руху, а її життя стало справжнім прикладом патріотичної боротьби.

Генконсульство України в одному з міст Польщі поновило видавання паспортів

четвер, 25 квітень 2024, 18:26

Генеральне консульство України в польському Любліні поновило видавання паспортів для виїзду за кордон громадянам, які подали заяви до 23 квітня. Українці зможуть отримати документи після їхнього доставлення до установи. Про це в коментарі "Укрінформу" ...

Скільки доведеться українцям платити за розмитнення авто з ЄС: Озвучено ставки

четвер, 25 квітень 2024, 17:59

Вартість розмитнення авто з ЄС в 2024-му не змінилась. Мито на авто становить 10% від її заявленої вартості. Для електрокарів мито складає 0%. ПДВ становить 20% від суми вартості авто, мита та акцизного податку, передають Патріоти України. Розрахунок а...