"Ви ще не в РФ? Чому ще не поїхали?": Дочка Єгорової поскаржилась на наслідки "любові" мами до Путіна (відео)

Українська телеведуча Стася Ровінська, донька актриси Сніжани Єгорової, зізналася, що на її власних дітях уже позначилася гучна заява її матері про підтримку президента РФ Володимира Путіна. Ровінській запропонували тимчасово не водити середнього сина в дитячий садок, "поки все не вляжеться". Про це знаменитість повідомила у прямому ефірі програми 1+1 "Твій день", ведучою якої вона є, передають Патріоти України.

Коли українка почала говорити про скандал навколо її мами, на її очах виступили сльози. Вона визнала, що ця тема не дається їй легко, але стосується не тільки її сім'ї, а мільйона жителів країни. Пізніше Ровінська взагалі заплакала. Ровінська підкреслила: вона не стала б розповідати публічно, що більше року не спілкується з матір'ю, якби не скандальний пост Єгорової в соцмережі.

"Якою б вона не була, все одно вона залишається моєю мамою. Але вчора сталася історія, яка, як мені здається, показова. Я думаю, що мами мене теж зрозуміють – я сама мама трьох дітей", – почала телеведуча тремтячим голосом.

Вона повідомила, що, забираючи із садка середнього сина, зіткнулася з татом дитини з іншої групи. Знайомі вони не були, але чоловік вирішив досить різко прокоментувати скандал довкола Єгорової.

"Він сказав: "Ви ще не в Росії? Чого ще не поїхали?" Я навіть не зрозуміла його спершу. А потім вихователька сказала: "Може, ви не будете водити свого сина в садок, поки все не вляжеться?" – описала ситуацію Ровінська.

"Я – не моя мама. Моя сім'я – це я, мій чоловік, мої діти. Я несу за них відповідальність, я не хочу, щоб вони боялися. Вони живуть тут. Ми підтримуємо Україну всі роки, поки тут триває війна", – наголосила телеведуча.

Ровінська додала, що якщо її мама не думає про наслідки, то вона має подумати про те, як скандальні слова Єгорової позначаться на її родині.

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...