"Ви шо, бл*ть, о***ли?": У Києві чоловік із посвідченням Генпрокуратури погрожував інспектору з паркування (відео)

У Києві чоловік із посвідченням Генпрокуратури погрожував інспектору з паркування. У розмові чоловік не соромився у висловлюваннях та використовував лайку. Відповідне відео оприлюднив Telegram-канал "Киев Сейчас", передають Патріоти України.

Автовласник запитав, чого його машину було евакуйовано, на що йому комунальник пояснив – транспорт стояв на зупинці громадського транспорту, що є порушенням ПДР. У відповідь на це чоловік почав вимагати в інспектора номер телефона та лаятись: "Ви що, бл*ть, вобще о***ли?!"

Порушник назвався Миколою Закриничним, працівником Офісу генерального прокурора та вимагав номер телефона працівника комунальної служби.

Увага, відео 18+, звучить ненормативна лексика.

В поліції Києва у коментарі ТСН.ua кажуть, що співробітники Подільського управління поліції зареєстрували подію, проводять перевірку. "Звернень на лінію 102 не надходило. Але правоохоронці встановлюють всі обставини, про які йдеться в опублікованому в соціальних мережах відео", - сказали нам у поліції.

Наша Анна Ярославна: 19 травня киянка взяла шлюб з королем Франції

неділя, 19 травень 2024, 5:00

Всі подальші монархи Франції, до Наполеона, були нащадками київської княжни. У Реймському соборі у Франції 19 травня 1051-го київська князівна Анна Ярославна вийшла заміж за короля Генріха I. За чотири дні коронувалась на престол Франції, нагадують Пат...

Задоволення заради користі: На Сумщині чоловік "під контролем поліції" двічі займався сексом із повіями

неділя, 19 травень 2024, 3:40

У Сумській області поліція викрила сутенерку, яка втягнула у заняття проституцією свою знайому. Для того, щоб провести розслідування, поліція залучила чоловіка, якому жінки двічі надавали секс-послуги. Про це йдеться у вироку Охтирського міськрайонного...