«Науковці інституту випробовують сорти на придатність до переробки, зокрема на чипси. Сорт «Солоха» вже пройшов технологічні випробування, і компанія «Чипси Люкс» зацікавилася ним, щоб через два роки почати виробляти фіолетові чипси», – йдеться у повідомленні НААН.
Інститут картоплярства стане першою установою в Україні, яка надасть українську картоплю для виробництва фіолетових чипсів. Зазначається, що сорт «Солоха» стійкий до багатьох захворювань картоплі, його врожайність становить 30-35 т/га.
Про бензин, як і про інші види палива, існує багато міфів, більшість з яких має під собою реальне підґрунтя. Наприклад, поширена думка, що бензин марок А-92 та А-95 відрізняється лише ціною, передають Патріоти України. Деякі навіть стверджують, що ці м...
Йожеф Сабо заявив, що Олександр Зінченко, Андрій Ярмоленко та Віктор Циганков уже не є ключовими гравцями збірної України і їхню відсутність не варто вважати втратою. На думку екс-тренера, кожен з них втратив форму і не здатний допомогти команді на нин...