"Ви там всі їб*нуті, припиніть дивитися телевізор": Актор-воїн ЗСУ згадав розмову із сестрою з Білорусі (відео)

Актор театру та кіно Олександр Печериця, який із перших днів повномасштабного вторгнення став на захист України, має проросійську сестру в Білорусі, яка просила родича "не лізти". Вона разом з чоловіком відмовляли героя чинити супротив ворогу, навіть попри прохання дослухатися. Рідні в Білорусі вважали, що Печериця не розуміє, нащо російська армія тероризує українців. Про це воїн розповів у інтервʼю для проєкту ТСН "Наодинці", передають Патріоти України.

У перші дні повномасштабного вторгнення, коли весь народ обʼєднався, щоб без підтримки з-за кордону вистояти проти росіян, а серед добровольців опинився відомий актор, сестра зірки вирішила зателефонувати йому.

"Декілька днів я вже служив, і мені телефонує моя двоюрідна сестра. Вона живе в Білорусі. Каже, щоб я не ліз туди, бо там і без тебе розберуться, що там вам голову задурили, ви нічого не розумієте. А я кажу: "Сестричко, гей, ну повір мені. Мені звідси видніше. На нас напала чужа армія, яка не прийшла "захищати Донбас". Вони під Києвом. Падають на нас ракети, стріляють танки, у нас на Оболоні вже БТРи їздять". І от я це їй пояснював, а її чоловік забрав слухавку і теж так матами сказав: "Ви там всі їб*нуті і припиніть дивитися телевізор", – з сумом в голосі розповів артист.

Він рідних не послухав і кинув слухавку. Олександр Печериця вважає, що сестрі з чоловіком нічого пояснювати, якщо вони одразу не захотіли слухати рідну людину, а повірили пропаганді.

Відтоді сестра нагадує українцю про себе лише на християнські свята, надсилаючи йому привітання в месенджерах. Додамо, що актор народився в Санкт-Петербурзі, але майже одразу після народження його сімʼя переїхала до Краматорська. В паспорті зірки й досі можна побачити прописку на українському Донбасі.

Рік полярних сяйв: Астронавт NASA показав приголомшливі кадри з орбітальної станції, що зафіксували дивовижне природне явище (відео)

субота, 27 липень 2024, 15:15

У NASA показали нові кадри з борту Міжнародної космічної станції: на камеру потрапили полярні сяйва, зірки та швидкий метеор. Відео записав астронавт, командир місії SpaceX Crew-8 Метью Домінік, передають Патріоти України з посиланням на Space.com. . ...

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...