"Ви всі, мої любі, стали за мене. Це щось неймовірне": Харлан подякувала українцям за підтримку

"Ви всі, мої любі, стали за мене. Це щось неймовірне": Харлан подякувала українцям за підтримку

Українська шаблістка Ольга Харлан назвала свій допуск на Олімпійські ігри 2024 року у Парижі перемогою усієї країни. Вона подякувала співвітчизникам за неймовірну підтримку після несправедливої дискваліфікації на чемпіонаті світу за відмову тиснути руку російській суперниці, передають Патріоти України.

Спортсменка зазначила, що була приголомшена масштабами реакції українців на її відсторонення від світової першості. Чемпіонка Ігор у Пекіні-2008 додала, що відразу після виключення з турніру в Мілані відчула справжній шок.

"Це саме той момент, коли не бачиш надії, відчуваєш нестерпний біль та розпач, думаєш, що залишився зовсім один. А потім встає ціла багатомільйонна країна Героїв на твій захист і змінює все у твоєму житті.

Я знала чим ризикую, але не очікувала, що це сколихне усе українське суспільство і всі долучаться до боротьби разом зі мною! Те що, відбувається зараз, точно увійде в історію. Це щось неймовірне. Дякую кожному з вас! Дякую кожній організації моєї любої України, хто став поруч зі мною!..

Ви всі, мої любі, стали за мене, дякую кожному! А наші бійці ЗСУ – то взагалі любов! Назавжди!" – емоційно відреагувала на підтримку українців Ольга.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...