"Ви з нами чи проти нас?": Батько Катерини Гандзюк у Києві звернувся до Зеленського (відео)

Через два дні владні кабінети займе команда Володимира Зеленського. Саме тому друзі та рідні Катерини прийшли 18 травня під Адміністрацію Президента.

Акція біля Адміністрації Президента. Фото: соцмережі.

Акції "Хто замовив Катю Гандзюк" 18 травня проводять у щонайменше 40 містах України та 10 світових столицях. У Києві активісти зібралися під Адміністрацією Президента. Під час акції батько Катерини Гандзюк звернувся до майбутнього Президента України Володимира Зеленського, аби той визначився зі своєю позицією та посприяв розслідуванню справи, повідомляють Патріоти України.

Через два дні владні кабінети займе команда Володимира Зеленського. Саме тому друзі та рідні Катерини Гандзюк прийшли 18 травня під АП, щоб запитати вже у Зеленського: хто замовив Катю Гандзюк.

Батько Катерини звернувся до майбутнього гаранта із вимогою, аби той визначився і вирішив, на чиєму він боці. "Ви готові боротися з тисячами продажних чиновників, чи ви станете на їх бік? Скоро потрібно відповісти на питання: ви з нами, чи ви проти нас", – звернувся до Володимира Зеленського батько Катерини Гандзюк Віктор.

"Легким движением руки...": З російської фігуристки злетіли штани під час виступу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:44

З російською фігуристкою Єлизаветою Туктамишевою трапилася курйозна ситуація під час шоу у Владивостоці, повідомляють Патріоти України. Туктамишева з’явилася на льоду у червоному костюмі та розпочала виконувати свій номер під пісню популярної співачки ...

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...