"Ви забули про її минуле?!": Адвокат Масі Найєм обурений дописом відомого волонтера про померлу в полоні журналістку Рощину

Адвоката Масі Найєма обурив пост волонтера Тіма Златкіна про українську журналістку Вікторію Рощину, яка померла у російському полоні, передають Патріоти України.

"За те що Тім Златкін написав про журналістку Вікторію Рощину, яку вбили в полоні росіяни, кожен поважаючий себе має щонайменше не мати його в друзях", - написав Найєм.

"Ми не знаємо через який ад пройшла Вікторія. Але є фактом, що вона відмовилась говорити на камеру погане про державу, своїх колег, редакцію. Заслуговує на абсолютну повагу", - додав адвокат.

У своєму пості Златкін, зокрема, пише, що Рощина починала кар'єру на антимайдані, була координатором прес-центру проросійського політика, а на засіданнях в суді по Антоненко, Кузьменко і Дугарь "писала відверту брехню".


Вбивство з особливою жорстокістю: На Житомирщині чоловік спалив живцем свою тещу

п’ятниця, 11 жовтень 2024, 14:55

У Житомирській області затримано 66-річного чоловіка, який підпалив будинок з власною тещею. Про це повідомили у поліції регіону, передають Патріоти України. Попередньо встановлено, що чоловік зайшов до помешкання тещі з каністрою з пальним. Він вилив ...

Відвідувачі вистави блювали та непритомніли: Феміністична опера "Свята Сюзанна" шокувала справжньою кров'ю та сексом (фото)

п’ятниця, 11 жовтень 2024, 14:43

Понад десяток любителів опери звернулися за медичною допомогою після перегляду провокативної вистави, яка демонструвала відвертий лесбійський секс, справжню кров та оголених монахинь на роликах. Про це повідомляє Daily Star, передають Патріоти України....