"Ви згадуєте мені Донбас? Якби ви не прийшли до українського Донецька, то там не було б смертей": Усик звернувся до росіян (відео)

Український боксер суперважкої ваги Олександр Усик поділився думками про анексовані росіянами території України. Усик опублікував у своєму акаунті в Instagram відео, в якому заявив, що війни не було б, якби росіяни не вторглися в українські Крим та Донбас, передають Патріоти України.

«Ви згадуєте мені Донбас? Якби ви не прийшли на Донбас, до українського Донецька, то не було б там смертей, "алей янголів". Якби ви зухвало не забрали Автономну республіку Крим, то всього цього не було б. А ви розповідаєте нам, які ми погані", — заявив Усик.


Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...