Вибачається і каже, що "випадково": У Канаді політик помочився під час відеоконференції

У Канаді політик Вільям Амос помочився під час онлайн-засідання парламенту. Він вибачився за те, що сталося, та назвав інцидент "випадковим", передають Патріоти України.

Як пише BBC, Амос під час відеоконференції парламенту помочився у кавову чашку. Згодом свій вчинок він назвав неприйнятним та перепросив. "Я глибоко збентежений своїми діями та тими стражданнями, які вони могли заподіяти будь-кому, хто був свідком", – зазначив політик.

Водночас він зауважив, що інцидент стався "випадково". Амос додав, що тимчасово відійде від виконання деяких обов'язків, продовжуючи представляти своїх виборців. Політик пообіцяв "звернутися по допомогу", але не уточнив, яку саме. Також він подякував своїм колегам та сім'ї за підтримку.

Схожа ситуація з ним трапилася вже вдруге – місяць тому політик з'явився оголеним під час відеоконференції з колегами. Тоді Амос сказав, що випадково увімкнув своє відео, коли переодягався в робочий одяг після пробіжки. Політик зазначив, що "збентежений" інцидентом, але пообіцяв, що "прикра помилка" більше не повториться.

Джерело: ВВС

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...