​Вибачення не допомогли: Колишній футболіст збірної України після п’яного скандалу став безробітним

В'ячеслав Шевчук більше не коментуватиме матчі у «Великому футболі»

Колишній гравець «Шахтаря» і збірної України В'ячеслав Шевчук прокоментував нічний інцидент з поліцією, яка впіймала ветерана спорту за кермом авто напідпитку, зазначають Патріоти України.

«Друзі, я хотів би перед усіма вибачитися за свій вчинок. Перш за все хотів би вибачитися перед поліцією, вболівальниками України, «Шахтарем», телеканалом «Футбол». Що зі мною сталося – сподіваюся, зі мною більше не повториться. Я не маю жодного морального права далі працювати на каналі «Футбол», тому я змушений залишити канал.

Сідати за кермо напідпитку – категорично не можна. Мій учорашній вчинок не має виправдань, за нього я готовий нести справедливе покарання. Але ніхто не покарає мене так, як я себе сам.

Хочу щиро вибачитися перед усіма вболівальниками і футбольним клубом «Шахтар», якому зіпсував свято. Хочу вибачитися перед всіма жителями Києва, які могли постраждати через мене. Щиро прошу вибачення у поліцейських.

Алкоголь не сумісний з водінням. Не повторюйте моїх помилок», – написав Шевчук в «інстаграмі».

В’ячеслав Шевчук працював експертом останні два роки.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...